tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Kako osvojiti devojku

Autor: Petar Jokić

Korak 1

Upoznaj osnovne osobine devojaka.

U ogromnoj većini to su nežna, krhka bića u kojih emocije često imaju prevagu nad razumom. Po prirodi devojke su radoznale, sujetne, zavidne i ambiciozne. Zbog urođenog materinskog odnosa, gotovo po pravilu biće na strani slabijeg muškarca. Zato ne glumite snagatora i siledžiju. Uvek prema njima budite ljubazni, nežni i popustljivi. One svet oko sebe posmatraju srcem više nego očima. Recite da su lepe, vole to da čuju, čak i onda kad im razum govori drukčije. Nađite neki detalj: kosu, oči noge itd i naglasite ga.

Devojke rođene u znaku jarca poštuju autoritet i tradiciju. Pošto priželjkuju savršen red, vodite računa kako se oblačite.

Devojke rođene u znaku vodolije su meka srca i sklone su da se udube u tuđe probleme. Ovim devojkama pričajte o svojim nevoljama i dopustite da vam pomognu.

Devojke rođene u znaku ribe kriju svoja osećanja, i sa njima ćete uvek biti u problemu da saznate da li vas vole.

Devojke rođene u znaku ovna iskreno pokazuju osećanja, ali će dobro promisliti pre nego što donesu odluku.

Devojke rođene u znaku bika sklone su da kriju svoja osećanja. Vole vodu, pozovite ih na reku, jezero more.

Devojke rođene u znaku blizanaca stupaju u kontakt samo sa lepim muškarcima. Vole sve što je lepo u okolini. Sa njima ćete uvek biti u problemu, jer ne mogu da se odluče za jednog muškarca.

Devojke rođene u znaku raka vole dom i porodicu. Samo ako sretnu pravog partnera, gradiće sa njim dom, i biti verne do kraja života.

Devojke rođene u znaku lava vole da vladaju. Ako želite ženu za gazdu u kući, birajte ove devojke.

Devojke rođene u znaku device radoznalo posmatraju svet oko sebe, ali su vrlo oprezne, i dobro će razmisliti pre nego što donesu bilo kakvu odluku.

Devojke rođene u znaku vage vrlo su neodlučne jer partnera biraju za ceo život. Lep dom za ove devojke je od izuzetnog značaja.

Devojke rođene u znaku škorpije su često zbog svoje povećane životne snage, bića sa jakim seksualnim zračenjem. Potrebno im je dugo vremena da bi nekom "otvorile" svoju dušu.

Devojke rođene u znaku strelca kako u teoriji tako i u praksi, imaju izražen smisao za pravednost i izuzetno su nestrpljive prema ponašanjima, koja smatraju nepravednim.

Korak 2

Da biste osvojili devojku, treba da je upoznate. Dobro je ako već poznajete njenu drugaricu. Kad su njih dve zajedno nenametljivo udvarajte se svojoj poznanici, i tako u drugoj devojci probudite važnu osobinu nežnijeg pola zavist. Da to produbite dajte neki kompliment "žrtvi" u stilu: "Ko ti je ova drugarica sa lepom kosom?" i sl. Budite strpljivi, idite korak po korak. Kad ih drugi put sretnete, istakni u zavijenoj formi neku svoju dobru osobinu. Naredni korak je da nađete priliku da žrtvu sretnete bez vaše poznanice. Razgovarajte, obavezno naglasite da vam je zajednička poznanica samo dobra prijateljica. Probajte da ugovorite sledeće viđenje. I ovde više teorija ne pomaže - sve sad zavisi od vaše snalažljivosti.

Korak 3

To je situacija kad nema drugarice. Kad ste sami vi i ona. U ovom slučaju igramo na tipičnu osobinu nežnijeg pola radoznalost. Žene vole poklone. Dajte joj cvet. Ako ga odbije, učinite to još 30 puta. Ako i tad ne prihvati poklon, okrenite glavu od nje, pravite se da je ne primećujete tako ćete u njoj probuditi radoznalost. Mora se pitati u sebi: Ovaj me više ne primećuje. Sad će ona vas juriti, budite lukavi, nećkajte se sad vi, ali ne preterujte. Nađite neki izgovor kao: "Ovih dana jurim neki posao" i sl.

Ko s kim može!?

Jarac se dopunjuje sa osobama rođenim u znaku raka, ali i sa bikom, škorpijom i ribama.

Vodolija će najlakše sklapati prijateljstva sa osobama rođenim u znaku vage i blizanaca, ali i sa rođenim u znaku strelca i ovna.

Ribe se dopunjuju sa osobama rođenim u znaku raka, škorpije i device, kao i jarcem i bikom, a krajnje su arogantne prema blizancima.

Ovan se dopunjuje sa vagom, vodolijom i blizancima.

Bik se dobro slaže sa jarcem i devicom, kao i sa ribama i rakom.

Blizanci se dopunjuju sa osobama rođenim u znaku vodolije i vage i ovna.

Rak se najbolje slaže sa ribama i škorpijom, kao i sa devicom, jarcem i bikom.

Lav se slaže sa vodolijom, blizancima i vagom.

Devica se dopunjuje sa osobama rođenim u znaku jarca i bika, a slažu se i sa rakom, škorpijama i ribama.

Vaga se najbolje slaže sa vodolijom i blizancima, a takođe sa ovnom i lavom.

Škorpija se najbolje slaže sa ribama i rakom, a takođe sa jarcem, bikom i devicom.

Strelac se najbolje slaže sa ovnom i lavom, a takođe sa vodolijom, blizancima i vagom.

 

 

CONTACT