tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Momačko veče

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati MOČVARU, molitvu, momačko veče i momka?

Lepi snovi:

Močvara

Sanjati da gledate druge kako propadaju u močvaru: dobićete započetu parnicu.

Modni salon

Sanjati modni salon: Očekuje vas uspeh u ljubavi.

Mokraća

Sanjati da vidite mokraću, naći ćete neki novac, ali i imati neke neugodnosti. Sanjati da mokrite: očekuju vas dobro zdravlje i dug život. Sanjati da pijete mokraću: predznak dobrog zdravlja.

MOLITVA

Sanjati da se molite: pred vama je veliki uspeh. Sanjati da se molite u crkvi: rešićete neki stari problem za što ste već izgubili nadu.

Momačko veče

Ako sanjate momačko veče, uskoro vas očekuje brak.

Momak

Sanjati svog momka: veridba, skoro venčanje; Sanjati tuđeg momka: novčani dobitak; Sanjati bivšeg momka: radosne vesti, sreća.

Ružni snovi:

Močvara

Sanjati da vidite močvaru: svoje misli zadržite za sebe, jer biste mogli imati neugodnosti. Sanjati da ste pali u močvaru: očekuje vas nesreća u radu. Sanjati da propadate u močvaru: uskoro ćete se razboleti. Sanjati da gazite po močvari: osramotićete se.

Modrica

Sanjati modricu: Očekuje vas razočaranje.

Mokraća

Sanjati mutnu mokraću: bićete bolesni. Sanjati da mokrite u krevet: bićete bolesni. Sanjati da krvavo mokrite: pred vama je teška svađa. Sanjati da ste mokraćom poliveni: doživećete veliku sramotu.

MOLJAC

Sanjati da vidite moljca: doživećete veliku promenu u svom životu. Sanjati da lovite moljce: sreća zbog iznenadnog nasledstva biće vam pomućena.

Momak

Ako sanjate da vas je momak ostavio, bolest u porodici.

 

 

CONTACT