tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Mačka i maćeha

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati mačku, mač i maćehu?

Lepi snovi

MAČ

Prepolovljeni mač ne bojte se neprijatelja. Držati mač očekuje vas čast i poznanstvo sa zanimljivim osobama. Dobiti mač uskoro ćete krenuti na kraće putovanje. Dobiti ranu od mača očekuje vas uspeh u poslu i ugodan život.

Mačak

Videti mačka u snu: očekuje vas žarka ljubav. Sanjati crnog mačka: bićete ljubomorni.

Mačka

Sanjati belu mačku ljubav. Sanjati bolesnu mačku odabrali ste pravi put. Sanjati mačku s mačićima nakon jada i neugodnosti na poslu, stiže vam veliki dobitak.

MAĆEHA

Sanjati da ste maćeha: dobro ćete trgovati.

Ružni snovi

MAČ

Sanjati mač napustite svoje sadašnje društvo! Sanjati slomljen mač najava nečije smrti. Sanjati gorući mač očekuje vas rastava braka. Sanjati krvav mač imaćete velike brige u kući. Sanjati da izvlačite mač iz korica posvađaćete se s ukućanima. Sanjati da se mačujete: očekujte bolest u kući

tabanovic.com

Mačka

Sanjati šarenu mačku čuvajte se prevelike strasti.Sanjati crnu mačku preti vam nesreća i opasnost. Ako vas je mačka ogrebala u snu pretrpećete neku štetu. Sanjati da hranite mačku, ili se igrate s njom učinjeno dobro, vratiće vam se zlim. Sanjati da ste ubili mačku očekuju vas veliki problemi u kući.

MAĆEHA

Sanjati maćehu pred vama su svađe, brige, nesreće i nesigurna budućnost. Sanjati da imate maćehu: neko vas koči na putu do uspeha.

 

 

CONTACT