tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Ljubičica

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati da se ljubiš, ljubičicu, ljubavnika i ljiljan?

Lepi snovi:

Ljiljan

Sanjati ljiljan: imate dobrog prijatelja. Sanjati da nosite ljiljane: pred vama je velika, neočekivana sreća.

Ljubavnik, ljubavnica

Sanjati da ste ljubavnik: očekuje vas sreća u ljubavi. Sanjati da imate ljubavnika: uspeće vam svi planovi. Sanjati jubavnicu i spavati s njom: ispuniće vam se velika, davna želja.

LJUBAV

Sanjati o ljubavi: usamljeni ste i čeznete za društvom, ali ćete biti srećni zbog ispunjenja vaše velike želje. Sanjati da vodite ljubav: očekuju vas veliki, unosni poslovi.Imati ljubavnu avanturu u snu: ista vas očekuje i na javi.

Ljubiti se

Sanjati da se ljubite se s prijateljem ili s voljenom osobom: znak sreće, sloge u braku, pomirenja. Ljubiti se s neprijateljem: pomirićete se sa starim prijateljem. Sanjati da ljubite tuđu ženu ili muža: očekuje vas napredak.

Ljubičica

Sanjati ljubičicu: zadovoljstvo i sreća u ljubavi. Sanjati da brete ljubičice: očekuje vas veliko veselje u kući. Sanjati da dobili ljubičice: očekujte skoro sklapanje braka. Sanjati da se kitite ljubičicama: omiljeni ste u društvu.

Ružni snovi:

Ljubavnik, ljubavnica

Sanjati ljubavnika: budite oprezni; igrate opasnu igru! Sanjati da samo vidite ljubavnicu: doživećete veliko ogovaranje i razočarenje.

LJUBAV

Izjaviti nekome ljubav unu: osoba koju želite, nije vam sklona. Ako sanjate da neko vama izjavi ljubav: razočaraćete se.

Ljubavno pismo

Sanjati da pišete ljubavno pismo: dolaze vam nemirni dani. Sanjati da ste dobili lubavno pismo: spletke se pletu oko vas.

Ljubiti se

Sanjati da se ljubite sa svojom ženom ili mužem: doći će uskoro do svađe u kući. Sanjati da se ljubite sa nepoznatom osobom: očekujte svađe u braku ili u porodici. Sanjati da se ljubite s mrtvima: loše vesti. Sanjati da ljubite zemlju: doživećete poniženje. Gledati druge kako se ljube: tužne vesti.

 

 

CONTACT