tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Zlato i zmija

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati zlato, zmaja i zmiju?

Lepi snovi:

Zlato

Sanjati da imate zlato: pred vama je bogatstvo. Naći zlato u snu: uskoro ćete dobiti neko nasledstvo; čuvajte se laskavaca. Kopati zlato predznak velike sreće. Kovati zlato u snu: očekuje vas blagostanje i jedno veliko iskušenje. Poklanjati zlato u snu: uskoro ćete dobiti poziv za neku svadbu. Izgubiti zlato u snu: predznak sreće, veselja i dobitka.

ZLATNIK

Sanjati da ste našli zlatnike predznak sreće i blagostanja.

ZMAJ

Zmaj oslikava ambiciju onoga ko ga sanja. Sanjati zmaja od papira koji leti predznak sreće i veselja. Jahati u snu na zmaju primićete veliku čast. Biti progonjen u snu od zmaja s jako mnogo muke izbeći ćete nekoj opasnosti. Boriti se sa zmajem u snu: uskoro ćete učiniti neko humano, zaslužno delo.

tabanovic.com

Zmija

Ubijati ili ubiti zmiju u snu znači: očekuje vas veliki uspeh u poslu i pobeda nad suparnicima.

Ružni snovi:

Zlatna ribica

Sanjati zlatnu ribicu znači: Sreća koja vas je pratila, nesta će.

Zlato

Dobiti zlato neko će vas osramotiti. Krasti zlato dolaze vam loše vesti i svađa u porodici. Bacati zlato bićete ogorčeni i razočarani u svoje pretpostavljene.

ZLATNIK

Brojati zlatnike u snu: dolaze vam neočekivani, veliki troškovi.

ZMAJ

Videti zmaja u snu: vaša zla svekrva će vam biti zavidna. Sanjati zmaja s vatrom bićete uvučeni u neku spletku. Ubiti zmaja u snovima: vaša iskrenost naneće vam veliku štetu.

Zmija

Sanjati veliku zmiju predznak velikog gubitka, bolesti, velike nepravde ili ćete steći opasnog neprijatelja. Sjajnati malu zmiju pred vama je manja svađa. Sjajnati zmiju s više glava bićete u velikoj opasnosti. Sjajnati mnogo zmija okruženi ste podmuklim i zlim prijateljima. Sjajnati da vas ugrize zmija prekinućete dugogodišnje prijateljstvo s osobom koja vas je ružno ogovarala.

ZMIJA zvečarka

Videti zmiju zvečarku u snu: neko će vas ogovarati. Ako vas ugrize mučiće vas teške brige.

Zanimljivi snovi

ZLATAR

Ako sanjate zlatara, Očekuje vas veći gubitak novca.

 

 

CONTACT