tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Smrt i sneg

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati smokvu, smrt i sneg?

Lepi snovi

SMEĆE

Sanjati smeće očekuje vas sreća i nestanak svih briga, ali će vas ogovarati. Sanjati hrpu smeća očekuje vas blagostanje.

Smejati se

Smejati se u snu bićete ljuti na nekoga, ali u poslu i u ljubavi vas očekuje uspeh i zadovoljstvo.

SMOLA

Zaprljati se smolom uz velike muke i trud dospećete do željenog cilja. Topiti smolu uspeće vam svi planovi. Razmazivati smolu očekuje vas veliki novčani dobitak.

SMRT

Sanjati smrt Pred vama je dug život u bogatstvu i uz mnogo dece. Sanjati da ste uhvatili smrt rukama imaćete srećan život.Sanjati da ste osuđeni na smrtnu kaznu u poslu vas očekuje napredak i veliki uspeh.

Sneg

Sanjati sneg da pada primićete dobru, radosnu vest. Čistiti sneg očekuje vas dobitak novca i veselje u kući.

SNOP

Što se u snu događa sa snopom, na javi će se dogoditi vama. Vezati snopove dobro ćete trgovati. Slagati snoplje sami birajte svoje prijatelje.

Ružni snovi

SMEĆE

Prenositi smeće s jednog mesta na drugo u opasnosti ste! Nositi smeće svađaćete se sa svojim saradnicima.

SMEH

Čuti smeh u snu: uskoro vas očekuje velika tuga zbog problema, ogovaranja i ruganja koja ćete trpeti, a to je sve delo vaših protivnika.

SMOLA

Sanjati smolu dolazi vreme briga i žalosti. Sanjati smolu koja gori zbog neke nesreće osećaćete duboku bol.

SMREKA

Sanjati smreku Očekuje vas neuspeh vašeg plana i novčani gubitak.

SMRT

Gledati u snu smrt da dolazi naći ćete se u velikom iskušenju.

SNAHA

Sanjati snahu još niste stekli zasluženo priznanje.

Sneg

Sanjati mnogo snega ljubav vam nije istinska i iskrena. Sanjati sneg u boji čuvajte se ulizica iz svoje bliže okoline. Sanjati sneg na putu bićete žalosni. Sanjati sneg da leti od svog posla nećete imati nikakve koristi. Sanjati grude snega bićete tužni i razočarani. Pasti na sneg u ljubavi nećete imati sreće i duboko ćete se razočarati. Hodati po snegu živećete u neizvesnosti. Gaziti sneg očekuju vas veliki problemi. Valjati se u snegu na putu prema uspehu naići ćete na mnoge prepreke. Jesti sneg uzalud ćete se truditi u poslu, jer postići ćete samo štetu i gubitak.

Zanimljivi snovi

SMOKVA

Sanjati smokvu: Iznenada ćete postići veliki uspeh u ljubavi. Brati smokve očekuje vas uspeh u poslu i trgovini. Jesti smokve uskoro ćete se obogatiti. Ako sanjate smokvin list ispuniće vam se davna želja.

 

 

CONTACT