tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Sekira i seks

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati seks, seljaka i sestru

Lepi snovi

Sedlo

Sanjati sedlo od voljene osobe dobićete neočekivani poklon i razumevanje za svoj posao. Sedeti u sedlu očekuje vas uspeh u poslu. Biti izbačen iz sedla imaćete sreću u igrama. Sedlati konja srećno ćete izbeći neku nesreću. Sanjati pokretno sedlo u poslu ćete steći veliko poštovanje i ugled.

SEJATI

Sejati nešto u snu: vaš trud i marljivost biće obilno nagrađeni i uživaćete u blagostanju. Gledati drugoga da seje u nevolji koja vas očekuje dobićete pomoć dobrog prijatelja.

SELO

Sanjati selo: očekuje vas ugodan provod i uživanje u plesu. Sanjati selo u plamenu: krenućete na daleko hodočašće na kojem ćete se naći u opasnosti. Sanjati seoski trg: ići ćete na kratko putovanje.

Seljak

Sanjati seljaka: sreća. Snjati mnogo seljaka: nenadana dobit. Sanjati seljaka koji ore: imaćete korist i dobru zaradu od svog posla. Sanjati seljaka koji kosi: bićete zadovoljni na poslu. Sanjati da razgovarate sa seljakom: očekuje vas sreća i sloga u porodici. Sanjati da trgujete sa seljakom: dugo ćete živeti. Sanjati da se vozite na kolima sa seljakom: očekuje vas velika dobit u poslu. Sanjati da ste seljak: u blagostanju ćete dočekati duboku starost.

Seljanka

Sanjati seljanku: sreća.

Seks

Sanjati seks sa suprotnim polom: sreća, radost.

Seksualni odnos

Sanjati seksualni odnos s poznatom osobom: čeka vas velika ljubav.

Ružni snovi

Sekira

Sanjati sekiru preti vam bolest ili opasnost od ugledne osobe koju ćete teško izbeći. Sanjati krvavu sekiru predznak žestoke svađe. Nasađivati sekiru upašćete u loše društvo. Mahati sekirom uskoro ćete biti na prekretnici u vašem životu. Cepati drva sekirom svađaćete se s voljenom sobom.

Seks

Sanjati seks sa istim polom: imate skrivene neprijatelje. Seks između dve sestre u snu: Osoba koja sanja ovakav san je očigledno u svađi sa svojim dečkom. Pošto je biće sa jakim seksualnim zračenjem, ona traži zadovoljenje svojih nagona bez griže savesti. To bi svakao uradila i na javi ako bi sestra pristala.

Seksualni odnos

Sanjati seksualni odnos sa nepoznatom osobom: imaćete intimne odnose sa lošom osobom. Sanjati seksualni odnos sa nevinom ili nevinim: beda.

Zanimljivi snovi

Seosko imanje

Ako sanjate seosko imanje: Očekuje vas blagostanje i zadovoljstvo u porodici.

 

 

CONTACT