tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Pivo i pištolj

Autor: Petar Jokič

Šta znači sanjati pivo, pismo i pištolj

Lepi snovi:

Pisaći pribor

Sanjati pisaći pribor: Srećno ćete izbeći opasnosti.

Pisanje

Sanjati da pišete: primićete dobre vesti o nekom novčanom dobitku.

PISMO

Sanjati da pišete pismo: primićete dobre i zanimljive vesti. Primiti pismo u snu: očekuje vas veliki novčani dobitak i dobre vesti. Sanjati da čitate pismo: steći ćete veliko poverenje svoje okoline. Zapečatiti pismo u snu: i dalje dobro čuvajte svoju tajnu.

PITA

Sanjati da pravite pitu: u vašoj porodici i dalje će vladati sloga, radost i veselje.

Piti

Sanjati da pijete iz lepe čaše ili posude: očekuje vas sreća. Sanjati da pijete čistu, bistru tečnost: uvek ćete biti dobrog raspoloženja. Sanjati da pijete vodu: tražićete pomoć od prijatelja. Sanjati da pijete vino: rešićete se svih briga.

PIVO

Sanjati pivo: pred vama su sreća i uspeh u poslu. Sanjati svetlo pivo: pratiće vas dobro zdravlje. Sanjati tamno pivo: ostvarićete dobre prihode. Sanjati da točite pivo: primićete poziv na neku svečanu proslavu. Sanjati da pijete pivo: napredovaćete u radu.

Ružni snovi

PISMO

Spaliti ili izgubiti pismo u snu: pred vama su neugodnosti. Sanjati da ste našli izgubljeno pismo: primićete loše vesti.

Pištolj

Sanjati da vidite pištolj: moraćete dokazati svoju hrabrost. Sanjati da kupujete pištolj: steći ćete neprijatelja. Sanjati da pucate iz pištolja: u opasnosti ste!

PITA

Sanjati da ste dobili pitu: u kuću će vam doći gosti s lošim vestima.

Piti

Sanjati da pijete mutnu tečnost: preti vam bolest. Sanjati da neumereno pijete: bićete prezreni od okoline. U snu piti, a ostati žedan: bićete osramoćeni. Sanjati da pijete i prolivate piće: bićete nezadovoljni i tužni zbog nezgode koja će vam se dogoditi.

PITON

Ako sanjate pitona: Odgodite planirano putovanje; suparnici vam pripremaju neugodnosti.

PIVO

Sanjati mutno pivo: očekuju vas problemi i svađe na poslu. Sanjati da prolivate pivo: očekuju vas neprilike. Sanjati prazne čaše od pive: ne verujte baš svima oko sebe!

Zanimljivi snovi

PISAC

Sanjati poznatog pisca: primićete dobre vesti. Ako ste vi pisac: još jednom dobro razmislite o svom planu za promenu posla.

Pisaća mašina

Sanjati pisaću mašinu: Pomirićete se s osobom s kojom ste od nedavno u svađi.

 

 

CONTACT